30 december - overklig helg.. <3

Daah, jag har haft en helt underbar, overklig helg alltså, jag tror typ jag dör eller nått... :)

världens bästa julklapp..... Suck, jag drömmer alltså, sånt här händer inte mig.. de gör bara inte de..

En svit på hotell Valhall, relax, buffé och jaa, de är bara för bra... :) Men de va så förbannat kul alltså... Bada Jaccuzi, och åt super god mat och så.. MUMS, de va LOVELY <3333

Igår va jag först en sväng me brorsan och Christin ner på lyktan och fikade lite, JÄTTE kul, och JÄTTE gott.. Sen kom Robert och hämtade mig och så for vi och tränade, trodde jag skulle ha betydligt mer träningsverk än vad jag har, för den existerar knappt, men de va jobbigt på gymmet, och de va MYCKET tjurighet i de jag gjorde alltså... Men jag lyckades, och de va skönt sen när man va klar, :p hehe, jag kunde inte ens lyfta vattenflaskan då, den va för tung... :p de va lite skojj faktist.. xD

Jaja, idag tror jag att jag ska va me pojken iaf.. vet inte va vi ska göra eller så, men de lär ju märkas, imorn/nyårsafton, och nyårsdagen har jag tänkt att jag ska hjälpa han på gymmet och städa, om han nu vill de förstås.. :p
De är tyå kul att städa där, hehe (a)

men men, nu ska jag inte tråka ut er mer med mina boooring nyheter, insåg att jag måste börja bli mer aktiv me bloggen eller nått (a) känns som om jag har varit lite slö med den nu under lovet..

Men har haft ett super bra lov hittills, och tror de kommer bli bra resten av lovet oxå, jag känner de på mig... i lilltån :)

Men men, ha de super bäst och hoppas ni alla får ett GOTT NYTT ÅR! :p

Pussar och Kramar <3

Robert Sandberg, <3

13/12 -08

Suck, är irriterad, hela tiden.. blir galen, jag fattar inte va de är för fel på mig.. Blir typ sur för minsta lilla som händer..
Jag håller på att spricka alltså..

Saknar min underbara ängel och allt är bara bajs just nu.. Läntar till söndag när jag får krama min underbara pojke.. och ska pussa på han jätte mkt... :)

Du är underbarast älskling..

Sitter som sagt typ hemma och degar, lyssnar på musik, och halvsover.. Är lite små less på allt och alla, vill bara vara för mig själv.. Isolera mig och sitta i konstant mörker helt ensam..
De känns så mörkt i mig just nu.. Jag vet inte vad de är som händer, men är trött, grinig och allmänt blä bara..
Kan inte bara vissa människor förstå att jag vill va ifred ? Varför ska de va så svårt att se ? Ska man behöva bli sur för att få va själv, skrika och bli allmänt galen ?

Robert Sandberg, jag saknar dig enormt mycket.. <333

ha de bäst...
peace <3


12/12- 08 | Jesse McCartney |

Jesse McCartney, 21, född 9 april 1987.. <3

Han är en stor idol och förebild för mig.. Han har underbara låtar och fantastiska texter, han har en underbar sångröst och är en underbar skådespelare... Den karriären han har fått, den vill jag mer än gärna ha...

Ska nu till våren söka till IDOL och se vad dom har att säga om mig, om jag duger till att bli stjärna, eller inte.. :p


Sitter nu hemma och lyssnar på Jesse McCartney - Make up underbar låt alltså.. <3
Saknar min sötnos massor alltså.. de är hemskt att vara ifrån dig... :/

Aja, hmm, är barnvakt idag, och imorgon, på söndag ska jag ev. va me Fiia, vi får se hur de blir.. :D hihi, men men.. nu orkar jag inte skriva mer... tror jag :p hehe..


James Blunt - Goodbye my lover
- Väcker otroligt många minnen den låten alltså, den är älskar från djupet av mitt hjärta, den går rätt in i själen och får de att lixom skära till, men på ett bra sätt... Fina minnen... <33


Ha de... pussss <3

8 December - <3

Suck.... Sitter på skolan, känner mig lite små seg här... :p hehe.. :p jaja. idag har man väl inte gjort nå vidare mkt tror jag. typ räknat matte, haft klassråd, haft naturkunskap, sen lunch, sen innebandy på idrotten, sen matte igen och nu har jag då slutat.. :p

Ikv vet jag inte riktigt vad som händer.. ska väl typ sitta och häcka på rummet med min söta sköldpadda tror jag.. hehe, har typ bastu på rummet  för hennes skull ju :p hihi..

jaa, har sovit som en sten i natt efter att jag sett wallander.. :p den va grymt bra alltså.. :D

Hmm, jaa, nu ska jag inte tråka ut er mer, så vi hörs... :p


Puss och kram... ;) <3
 

Du är mitt allt <3

4/12 2008 - 200 situps<3

Jaa, sitter på skolan.. 

har gjort 200 situps för ett tag sedan. stod planka 3 min efter de oxå.. :p de va rätt skojj.. :p

idag hade vi våran sista etologi kurs, lite tragiskt äre faktist.. och i morgon ska jag gå på en VG lektion i Naturkunskap.. :p rätt intressant faktist.. håller på att plugga om människoraser och hur vi blev människor, varför de är en fördel att gå på två ben ist för på fyra osv.. och nu i morogn ska vi som strävar efter ett högre betyg än G se en film om jordens bakrund. hur jorden blev till.. Och hur dom tror allt har hänt.. Tkr de verkar intressant.. :p


Hmm. jaa, vad mer ska man säga ?
Jaa, är lite smått trött faktist.. la mig kring halv 9 igår kväll och upp idag halv 8..  men iofs somnade jag ju inte direkt, utan va vaken till närmare 1 tiden..

jaja, nu väntar jag på att sötnosen ska ringa mig.. :p hihi ! längtar.. .p nu ska jag och se tv eller nått i den stilen..

Ta hand om er nu.. <3
puss :D



"Världen är alldeles för farlig att leva i - inte p.g.a alla dom människorna som gör någonting ont,
utan p.g.a dom som står bredvid och låter allt hända!"


saknar dig.. <3



MUSIKEN ÄR MITT LIV <33

2/12 -08 <3

Jaa, sitter på skolan, har haft livskunskap till 15:30 nu. vi satt och snacka droger hela em. och de va grymt kul  :p

På etologin idag så redovisade vi våra beteendestudier, intressant va de att se vad alla hade valt att studera, eller ja, själva studien gick ut på att vi skulle studera människor och se om vi och djur beter oss på samma sätt..
Så prata vi om att när man åker buss eller tåg sitter man oftast närmast fönstret och tittar ut, med väskan på sätet närmast gången eller nått sånt..
Och då sa Ola, våran lärare detta (rätt intressant, men stämmer nog):


"Enda anledningen till att tidningen metro uppfanns är för att man ska ha en bra ursäkt till att undvika kontakt med främmande människor på t.ex. bussar!"


hehe, jag tror det ligger nått i de hela.. ;D
hihi ! Nå, nu sitter jag som på skolan, ska snart äta.. har flyttat igår oxå. till ett annat elevhem, rätt najs, bor numera själv... :p oxå najs.. ska plugga lite etologi sen. har prov på onsdag nästa vecka.. ;p hihi..!

aja, ha de göttans folket.. :p
pussss <3
Saknar dig älskling, <3


Tagen hos Mickaela <3

RSS 2.0