En ängel av sten.. <3

De finns många barn som blir misshandlade av sina föräldrar, både fysiskt och psykiskt..
Barn som mår dåligt över att inte känna sig älskade eller trygga. Många tar bara emot, utan att säga ifrån, tar alla slag, sparkar och ord..
Ord som sätter sig i hjärta och själ och som aldrig försvinner. Barn som behöver hjälp. som behöver bli sedda..

Vissa är starka och klarar av de, andra orkar inte längre och tar livet av sig. Men är verkligen att ta livet av sig den ända utvägen ? Kan man inte vara ett gott föredömme till andra som har de svårt, sätter ner foten och säger nej, de räcker?

Kärlek är viktig för alla, men kanske är den viktigast för dessa barn ? Att dom får någon att söka sig till, någon som håller dom i sina händer och dom kan känna sig trygga.. Tryggheten är viktig för alla. Även för vuxna.

I mitt fall är de musiken som stärker mig, som får mig att hålla mig på fötterna när allt känns jobbigt. Den har en STOR del i mitt liv och jag klarar mig inte utan den.. Svensk hiphop är underbar, Anton och Affe, Sofijah osv, dom skriver sådanna texter som går rätt in i hjärtat.. <3

Finns även en låt som handlar om de jag skrivit nu, Concrete angel - Martina McBirde, underbar låt. Den är värd att lyssna på,  man får verkligen en tankeställare till den. Den är underbar, många tårar har runnit till denna låten.. <33

Through the wind and the rain
She stands hard as a stone In a world that she can't rise above
But her dreams give her wings
And she flies to a place where she's loved
Concrete angel

A statue stands in a shaded place
An angel girl with an upturned face
A name is written on a polished rock
A broken heart that the world forgot


djupast i mitt hjärta, där finns ditt namn... robert <3

Kul, seg och tråkig dag...

På morgon så hade vi sällskapsdjur, de va skojj, prata hundraser och utställningar och sånt, sen hade vi Naturkunskap me ola och snacka om en massa kärnkraft, fossila bränslen och sånt, den hade vi arbetsliv och vi fick igen våra provresultat, fick 2 poäng ifrån VG, vilket va väldigt irriterande....belv typ arg på de..

Och nu händer väl inte så mkt precis, sitter och ugglar mest. Va och sköt lite basketbollar idag och små sprang runt lite, de va rätt skojj, skönt göra av me lite energi..

Imorn vet jag inte heller riktigt vad som händer, men de märks då de.. :P är iaf onsdag, så mkt vet jag :D haha xD

Ja, de va väl vad jag hade att säga för stunden.. :p

Ha de bra. <33
Peace<3

En dag knackade Jesus på min dörr.
-Jag släpper inte in dig! svarade jag.
-Jag knackar från insidan! svarade Jesus.

robert, <3

Twilight :p

Nu har jag sett Twilight, och filmen är underbar, måste se uppföljarna nu. MAN BLIR FAST! Den är helt enkelt amazing....

Nå, sitter hos sara nu, ska till skolan senare. Jaa, idag har man väl inte gjort så mkt, hade matte på morgon och sen naturkunskap, Chili con carne till lunch, och sen va vi i snickeriet hela eftermiddagen och bygggde på min hylla jag håller på med.

Hmmm, ja, de va väl allt jag hade att säga för tillfället.

Ha de super nice :p <3
Kramen och Pussen <33
Peace <3

robert sandberg, <3


Min pojkvän stal min cykel....

Jaa, de hela började i somras, redan innan jag kände pojken. VI hade haft brännbollsturnering på furuhedsplanen i Kalix och jag, Emma och Sofia hade gått tillbaka till Manhem för att göra någonting, vad de nu var. Och så sitter vi på baksidan av skolan på den nybyggda parkeringen, då ser jag någon som cyklar förbi på min cykel, som jag då lämnat på furuhedsplanen.
Vi springer efter och gapar och skriker, men personen bryr sig inte, eller ja, han hörde inte.
När vi sprungit 800 meter va vi så less så vi gav upp, och då va vi bara några tiotal meter ifrån polisstationen och vi gick dit och anmälde min cykel stulen.

De va då en röd och silverfärgad Cresent damcykel, de va lite BM gul färg på den eftersom någon spryat ner den me de. De va dåligt luft i däcken, sadeln knarrade och de va en allmänt dålig cykel egentligen, men de va ju ändå MIN cykel.

På bussen idag när jag berättade för Robert att min cykel blev stulen i somras och att polisen fått in en cykel som liknar den jag beskrev, då så fråga han va de va för cykel.
Och jag beskrev den och då satt han bara och log, och så frågade han om de va dåligt me luft i däcken på den och lite andra saker, och jag sa JA på allt han fråga...
Alltså, min nuvarande kille stal min cykel innan jag lärde känna honom...

2½ månad senare så blev vi tillsammans, och ja, nu äre väl bäst att hålla i sina grejor eftersom han har en tendens att tjuva dom ifrån mig ;)

Heheh..

Men men, ni får hare bra, nu ska jag sova.. :D ha de gött.. :p

Kram och puss, God natt.. <33
Peace <3

robert, <3

Snart bär de av hemmåt....

Eller ja, imorn åker jag hem ;D Längter efter Fiia och emma och gänget på ängla alltså.. De är så förbannat roligt där... <33 de stället är kärlek alltså..

Sitter nu hos robert, funderar på om jag skla skriva en artikel om dom fattiga i afrika eller om hundar på engelskan, är inte säker ännu, men ja, de märks ju sen när jag såväl börjar skriva kanske... :p

Jaja, idag har man varit i Ladugården och handmjölkat kor, det va riktigt roligt, fått mata en sjukling till kalv, studerat en kalv som föddes i natt och så har vi fått veta vart entrikot, och filléerna och de där matköttet sitter på en ko.. :p de va lite kul när vi skulle mjölka, för ena kon va helt galen, hon sprang runt som ett psyke, och dom hann inte stänga grindarna för henne så vi fick ställa oss i mur, men då kom den där tokan på att man kunde ju faktist buttas, så ja, vi fick en liten match me henne, men de gick bra tillslut :D

Mjölkade 1½ liter var, tog ca 20 min, så de gick FORT, trodde de skulle ta länge, men de va ju jätte simpelt när man väl fatta va man skulle göra. Så de tog inte alls länge.. :D

Blev kär i Lilla Baylis idag oxå.. Han är så förbannat söt, (liten cihuahua i ladugården).. :p

ja, har väl itne så mkt mer att säga än att jag har de väldigt bra, saknar mina vänner en aning, eller väldigt mkt faktist om sanningen ska fram, men de är sånna smällar man får ta. Har ju som nya vänner här, men me dom har man inga minnen så man börja skratta för att man säger "Klas-Kent". hehe jaja.

nu ska jag inte tråka ut er längre..

ha de super nice och lev livet.. <33

puss <3
peace<33

robert, <3

Tillbaka till skolan :D

Jaha, idag åker man då tillbaka till skolan igen.. Bussen går som vanligt 17:05, och jaa, vet inte riktigt va jag ska göra i luleå i nästan två timmar idag.. kankse sitta och uggla eller nått.. :p

Imorn får jag träffa Robert igen :) LÄNGTAR!! <33
De är sjukt hur man kan sakna någon så mycket bara under en helg alltså... Så går de när man är kär gissar jag :D




Bli stilla låt tystnaden föra dig nära
Närvaron finns där en kraft som vill bära
Ja öppna de rum som står låst djupt inom dig
Barnet som bor där och stumt skriker hör mig
Låt oron få sjunka som stenar mot botten
Hela ditt liv är ett samtal med Honom
Som bär universom, som bor i ditt hjärta
Han delar ditt liv både glädjen och smärtan.
Du är en bön, Gud är din bön.. <3

It's my life, its now or never,
I aint gonna live forever
I just wanna live my life alive.
It's my life
my heart its liken opend highway
I just wanna live my life alive
 


Har inte så mkt mer att skriva just för stunden, kommer nog ett inlägg imorn igen :)

Ha de gött... ;D

Kramar och pussar <33

robert <3

VI FÖRLORA :/:/

Nå på ungdomskvällen igår hade vi tårttävling, jag var med Johanna och Henrik, men de gick inge vidare, vi kom sist.. Emma ponta och vem mer de nu va som va på deras lag kom 2:a, och Jenny, Ida och Christoffer vann... :/ de va taskigt.. Jaja, kul va de, fick ju en kram av David, så jag vann ju själv allt,. för ingen annan fick en kram av han... (a) Bäst man är alltså.. :D hehe, att låssas va ledsen när han är i närheten så riskerar man, som jag fick igår, att få honom i knät.. :) xD haha, men jaa, så kan de gå..

imorn äre söndag, vilket innebär bussresa till Öjebyn.. :/ suck, hatar de.. Men, de äre värt.. Man får ju träffa sin älskling coh vara med alla söta djuren och så på skolan.. typ brottas me Får och kalvar, skit skojj.. :D:D Hihi.. En kviga fick en kalv på 95 kg, och dom kalvar vi har som är 2-3 månader väger 95 kg typ.. när dom är en vecka väger dom mellan 40-50 kg, och den va bara några timmar och vägde 95, så hon fick en kalvförlamning, men hon klara sig bra.. :D Hihi..

Jaa, sitter här och lysnar på musik. Ska ev äta makaronpudding idag, om pappa nu gör de, annars blir de väl pizza eller nått i den stilen.. :P hihi.. ;p jaja..

Hmm, ja, vad mer kan man säga.. har inte så mkt på hjärtat idag tycker jag.. har som fått ut de mesta av vad helgen handlat om. så jaa.. vet inte om jag ska skriva nå mer, de blir bara så mkt skit och svammel då..

kan ju meddela att jag på måndag morgon har datorprov, sen tisdag har jag Naturkunskapsprov. så jaa, ska slumma igenom de lite och sen vet jag inte riktigt va som händer faktist.. har ingen större koll på schemat över nästa vecka, ver dock att jag ska va i ladugården iaf... KALVAR OCH FÅR<333 de ä kärlek de... :) <33 hihi..

Men men, ni får ha de så bra...

Kramar och pussar <33
Peace<3

Robert Sandbert <3

Nudlar, thaigryta och -25 grader :p

Jaah, hehe, ska kanske förklara min rubrik så ni inte blir alldeles virriga här.. :)

Jag får Nudlar och thaigryta till middag idag, SUPER gott och jag är VRÅLHUNGRIG!! :p
Sen så hörde jag nyss att de är -25 grader inne i piteå... :P MYSIGT.... Inte, undra på att man fryser öronen av sig när man kliver utan för dörren :p



Jaa, sitter i Datasalen, idag har jag haft Sällskapsdjur, sen Mentorstid och matte, hade prov idag, vet inte hur de gick, känndes inte så bra iaf... ppm och prommille gick nog inte nå vidare, men procenten gick super.. :p sen hade jag naturkunskap och stuga.. :D slutade kvart i tre typ.. :P Rätt chill.. :D och nu sitter jag här, i brist på annat att göra.. har läst en sväng i "ZIP" idag.. mycket UNDERBAR bok, rekommenderar er att läsa den.. SUPER BRA :D Har dock inte läst hela ännu, men iaf, de jag läsr är så... ja, den är svårt att förklara, man måste läsa den för att förstå... <3

Imorn vet jag inte riktigt va som händer mer än att jag ska hem och sen får vi se om jag får fa på ängla, för vi har tårttävling och de är den första träffen vi har den här terminen, så jaa.. Vi får väl se, är grymt sugen på tårta faktist så jaa. HOPPAS!! :p hehe..

Ikväll ska jag väl inte göra mer än vanligt, äta, ev träna, och sen lägga mig och läsa och sova så mysigt i min underbara säng jag har här.. de är den skönaste säng som finns.. :) <3333

Jaha, hmm.. jaa. nu blev de tomt på ord i min skalle iaf.. :p Kankse får nått fnatt att skriva senare, vi får väl se.. :p men men..

Ha en bra kväll och ta de lugnt i kylan... (det är svinkallt) :p<33
Massor av kramar.. <33
Peace <3

Robert Sandberg <33

Jaha ja, de va en ny dag och ny lärdom.. :p

Eller ja, så mycket ny lärdom va e kankse inte, hade sovmorgon idag, egentligen till 10:05, men kl 09:05 skulle jag va hos specialpedagogen, så jaa, v a där på morgon då.. Sen har jag haft idrott, ett fyspass, de va grymt nice.. :D Och sen efter de naturkunskap.. Fick lära oss att Einstein hade en formel för energi, den är såhär... E=m*c*c (E=Energin, M=Massan, C*C=ljusetshastighet x2) :p


Hmm, har nyss ätit kebab.. :P GOTTT.. ;p, ska se om jag får tag på Robert nått ikväll, han verkar vara upptagen me nått.. Men men, så kan de vara, ska läsa lite naturkunskap snart, har prov nästa vecka på tisdag, så om prick en vecka.. :p

hmm, jaa har Djurkunskap imornbitti, sen har jag Livskunskap efter de.. :p så först ladugården, sen sitta i klässrummet och nöta bänk, båda lektionerna är 160 min långa, så börjar 08:20 och slutar 15:35 :p som vanligt... :P hehehe.. :p


Jaa, har tråkigt just nu för stunden, men jaa. så kan de gå ibland.. <33


* Amanda Rönnkvist <3 Robert Sandberg *

Nu ska jag inte skriva nå mer, har som inge vettigt att säga.. :p Ha de super bra.. .<333
Pussss

Peace <3

12 Januari 2009

sitter på skolan och har datorkunskap. Är färdig med min tabell så jag fick lite fritid över.. :D Hehe..

jaja, hmm, idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl va me Robert iaf, de är som en självklarhet.. :D

De va grymt skönt att komma fram igår kväll till skolan och få lägga sig ner och sova... Suck, va så less på bussen alltså.. På Gransbussen fick jag då sällskap av Madde.. :D Hon åkte oxå, och de va skojj, satt och pratade om fönstertittare, de va rätt intressant :D Hehe, och så satt vi och berättade om lite dramatiska upplevelser. men men, jaa..

Har Rast nu visst.. men jag skriver mer sen när jag har tid:D

Ha de gött så länge... Pusss <33

Skolan idag, ändlös bussresa...

De jobbigaste me att åka till skolan är resan dit... De är ett evigt åkande me buss, sen äre ett evigt väntande i luleå.. 1 timme och 40 minuter sitter jag där... Suck, de är verkligen sämst.. Men de äre värt... :D


 Robert verkar iaf ha blivit friskare nu.. Han har varit och åkt slalom idag, och de är skojj, har åkt några gånger me emma, och jaaa.. "Everybody SYLT!" de säger ALLT:..!! :p Backstreet boys låtarna löser allt alltså.. :D hahahahahahha


Fonky Fresh - Kropp och själ <3



Jaa. har inget mer vettigt att skriva, uppdaerar er mer i veckan av vad som händer och sker... :p <3

Ha de bäst.. :p

puss och kram.. :D <3

/ Peace

Kärleken betyder mer än vad man anar..!

Jag har kommit fram till ett och annat dom har stunderna då jag och robert är ifrån varandra. De kräver inte mcyket för att jag ska sakna honom, de kan räcka med bara ett par timmar så vill jag ha honom vid min sida..

Kärleken betyder mycket för mig, den ger mig en trygghetskänsla och jag känner mig värdefull och behövd..
Robert har verkligen lyft upp mig, och jag känner att han finns alltid där.. De är underbart... De är just så jag vill att kärleken ska vara.
Man hjälper varandra när de är jobbigt, man skrattar med varandra, inte åt varandra, man gråter med varaandra, inte för varandra. Och så är de..

Jag har hört många säga såhär

- Kärleken är som en blomma, den planteras i jorden som ett frö, gror, växer och blommar ut, med tiden vissnar blomman och dör...

Men jag tycker inte kärlek är så, kärleken är någonting speciellt...

Jag tycker kärleken är mer som en stjärna, den lyser hela tiden, men de är inte alltid man ser den.
På dagarna är solen uppe, och de är inte många som tänker på att de faktist är en stjärna, men.. de är inte alltid man ser den heller. Ibland är de molnigt ute, och då blir allt grått och dystert, precis som kärleken också kan vara.
Men tillbaka nu till stjärnan och kärleken, jag sa, de är inte alltid man ser den trotts att den lyser,
och de är lite samma sak med Kärlek.
De är inte alltid man ser känslorna från en annan människa. De är inte alltid man lägger märket till att en person tycker om dig.
Och ibland klickar de direkt. Som de gjorde mellan mig och Robert..
De var precis som i en serietidning där man gör en tankebubbla som kommer från båda figurernas huvuden och blir till en bubbla där de är ett hjärta i. Ungefär så va de.. De sa som bara *klick* direkt.


Man ser inte alltid alla möjligheter man har i livet.. Man stänger ofta in sig i sin egen värld i stället för att öppna sig och se ut och utforska allt vackert som finns att se....


"At this moment there are 6,470,818,671 people in the world.
Some are running scared.
Some are coming home.
Some tell lies to make it through the day.
Others are just now facing the truth.
Some are evil men, at war with good.
And some are good, struggling with evil.
Six billion people in the world.
Six billion souls.
 And sometimes
- all you need is one"

10/1 -09

Föregående meddelande är också upplagt 2009, skrev fel :)


 
Jaja, nu har jag tvättat, så nu har ajg en massa rena kläder och sånt me mig till skolan imorn när jag åker igen.. :D Sen har jag väl inte gjort så mkt mer, ska på ledarskola imorn, kl 09:00-14:30, sen går min buss till luleå 17:05, är där 18:35-20:10, sen åker jag mot piteå och är väl där kring 21 tiden, och då äre skolan dirr och så packa upp grejorna, och så, sen SOVA!!!! :p mysigt.. :D

aja, hm, vet som inte vad mer jag ska göra idag, har snackat en sväng me Robert idag när jag va i tvättstugan, han her blivit lite piggare och så nu, hans bror är hos han och hjälper honom med datorn, så förhoppningsvis så ska de fungera sen igen.. :p

Jaa, och som sagt då, så har jag inte så mycket mer att säga, mer än att jag saknar Robert enormt mycket, (a) hehe, har varit ifrån honom i hela.... 1 dag nu typ ^^ hihi, men klaga inte.. Jag kan inte råför att han är så underbart fin att jag bara måste sakna honom när jag inte är med honom, de är typ en lag på att jag ska sakna honom.. Faktist!!!! :p



Robert Sandbert <33
Peace out *

7/1 -08 | datorkunskap | xD

Har haft datorkunskap nu idga, och läraren verkar ju tro att man är senil eller nått.. "Ja, här har vi startmenyn, ser ni den?" Åååh, herregud.. :p jaja, lite kul ska man väl få ha oxå..

Har varit i Piteå ända sen i Söndags, sovit hos robert till igår, då jag sov hemma, eller ja, på skolan.. :p skönt.. :D men men.
har ätit spagetti och köttfärssås till lunch idag, MUMS..! :p

Sen ikv till middag äre fiskpinnar. :p ska nog ut och ta en promenad idag, gå runt en sväng och motionera, eller om de är nå innebandy ikv, eller om man ska gymma.. Vi får se vad jag gör..


"AAAAAAAAAAAH, de hände väsrta läskiga saken NU!!!!!!!!! Skärmen dog och stara igen....."

Skaaaary på riktigt alltså.. :p

men nu har jag rast, ska skriva mer ikv tror jag, vi får se.. :D

ha de bäst..
/ peace out*

Pussss...

Robert Sandberg <3

RSS 2.0