Så smidig jag är :)

Har ju inte kommit in på min blogg, har försökt byta lösenord typ 1000 ggr, men de har inte fungerat.. Men nu har ajg kommit på vad jag gjorde för fel.. Använde ju fel mailadress :D har min gammla adress här och jag försökte me den nya.. Men nu är jag tillbaka här igen :) hahah xD

Har haft djur i zoohandel hela förmiddagen då vi gjorde hälsokontroll på gnagarna, marsvinet jag hade hade gråstarr, vilket är väldigt vanligt på marsvin när dom blir äldre. sen skulle jag ha ut kaninen, och då va jag tvungen att krypa in i buren för att få tag i henne, och då säger våran lärare Fia att dom skulle stänga in mig för att jag såg ut att ha de så rba bland spån och hö :)

Hela eftermiddagen har jag kört traktor, lastat och tippat. :) De är alltid lika roligt.. :p är dock en konst de där me att backa me släp, men jag börjar bli skillad på de nu, så mamma, passa dig... ;) haha

Jaa, ska snart äta pannkaka (plättar för er som hellre vill ha de så) till middag :D Ska bli mums, är jätte hungrig. De va lax till lunch idag, med romsås :D gooooottttt ;)

Idag händer väl inte så mkt mer än vanligt, ska sätta mig och glo på tv sen och se om de är ngt intressant, annars lägger jag mig och läser.. ska duscha iaf, de är ett som är säkert.. :)

Robert åker till Grand Canaria imorn, och blir borta en vecka, så kommer inte höra ett pip av honom på EN VECKA!!! Inser ni att jag inte kommer klara mig? Inser ni vilket lidande de kommer att vara? INSER NI ATT DE HÄR ÄR TORTYR???????! Haha okeey, hets. Men iaf, kommer sakna honom enormt mkt, så tkr den veckan ska gå fort så jag får träffa honom, har inte träffat honom sen i söndags kväll när han körde mig till bussen... :( Suck... De är ju jätte länge sen, :/ aja, jag får väl stå ut :p

Ska vara me Emma någon dag under helgen och härja, ska se OTH och så :) Jäätte mys kommer de bli, visst gumman ? :p De är typ 500 000 000 år sen vi sågs ju... Inte bra inte bra....

Jahaja, nu ska jag inte sitta här och skriva mer, nu vet ni iaf att jag lever :D

Ha de bra :)
Puss <3

robert, <3

om kärlek vore vatten, skulle du aldrig mer behöva vara törstig<3

a walk to remember..!

En helt otroligt bra film, gråter lika mycket varenda gång jag ser den.. Den väcker så mkt minnen att jag knapp kan fatta de själv. Allt känns så verkligt, men samtidigt så långt borta.. Det är näran så att man kan känna känslorna mellan dom på filmen och rätt in i hjärtat.. Ni som inte har sett den, NI MÅSTE SE DEN! Sjukt underbart fin känslosam fi´lm, den ligger på min topp tre lista, GARANTERAT!!

Jaa, är då i piteå sedan igår kväll, har väl inte gjort så mkt egentligen, mest suttit och snackat och gyrat på :p Men de har varit kul de oxå ;)

Har inte haft så mkt för mig.. Känner mig trött för gämnan, så jaa, skulle vilja åka in och kolla så att allt är som de ska, så ska prata me mamma i helgen och se vad som händer.. Jag hoppas då bara att de är okey, :/ sover iofs dåligt om nätterna, tar tid innan jag somnar och sen vaknar jag oftast 3-4 ggr/natt, vilket är olikt mig.. Men men, tröttheten kan ju bero på de..

annars äre bara bra me mig, har fåt

PowerPoint redovisning :)

Har nyss redovisat min PP, tkr de gick rätt bra, vet dock inte va dom andra tkr, men ja, hoppas inte jag tråkade ut dom allt för mkt iaf :p hehe..

Ja, har slutat nu eftersom vi ahr avslutat datorkursen, så ska snart och träna lite sen och se vad som händer :p hihi, men annars vet jag inte vad jag ska hitta på för skojj.. :p ska mobba robert lite iaf ;)


Jaadu, de va väl vad jag hade att säga nu, slänger väl in ett inlägg någon mer dag antar jag :P eller senare idag ;)

Ha de bra
Puss <3

robert, <3

Middag...... :s

Jaha, ska på middag ikv me Robert, tror de va hans mosters kille som fyllde år eller nått sånt.. ;)

Sitter och lyssnar på en massa musik, och tro de eller ej, men jag har förälskat mig i en del av Westlifes låtar... Dom är så jävla fina...

Här kommer en lista på dom:
  1. Something right
  2. when I'm with you
  3. Have you ever
  4. Hey whatever
  5. Evergreen (finns även med Will Young)
  6. I wanna grow old with you
  7. Amazing
  8. When you're looking like that

Jaa, de va dom.. Helt underbara, helt klart värda att slänga ett öra på ;)

har även en ny favourit hos Lifehouse, STORM heter den :D helt underbart fin :p

Jaa, de va allt jag hade för tillfället, slänger ev in ett inlägg efter att jag varit på middag, vi får se ;)

Ha de super bra :D
Peace*

robert, <3

RSS 2.0