2/12 -08 <3

Jaa, sitter på skolan, har haft livskunskap till 15:30 nu. vi satt och snacka droger hela em. och de va grymt kul  :p

På etologin idag så redovisade vi våra beteendestudier, intressant va de att se vad alla hade valt att studera, eller ja, själva studien gick ut på att vi skulle studera människor och se om vi och djur beter oss på samma sätt..
Så prata vi om att när man åker buss eller tåg sitter man oftast närmast fönstret och tittar ut, med väskan på sätet närmast gången eller nått sånt..
Och då sa Ola, våran lärare detta (rätt intressant, men stämmer nog):


"Enda anledningen till att tidningen metro uppfanns är för att man ska ha en bra ursäkt till att undvika kontakt med främmande människor på t.ex. bussar!"


hehe, jag tror det ligger nått i de hela.. ;D
hihi ! Nå, nu sitter jag som på skolan, ska snart äta.. har flyttat igår oxå. till ett annat elevhem, rätt najs, bor numera själv... :p oxå najs.. ska plugga lite etologi sen. har prov på onsdag nästa vecka.. ;p hihi..!

aja, ha de göttans folket.. :p
pussss <3
Saknar dig älskling, <3


Tagen hos Mickaela <3

Kommentarer
Postat av: sabina

Saknar dig också, hi hi



Tänkte på det där med bussen/tåget. I sydliga länder är det fruktansvärt oartigt att inte sätta sig brevid någon som sitter ensam. Inte som här i Sverige alltså där man näst intill blir idiotförklarad om man sätter sig brevid någon annan när det finns tomma platser





Kram

2008-12-02 @ 20:16:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0